Wie zijn we?

Het Relaes van Wasur

In 1980 ging Jozef Relaes van start als verzekeringsagent voor ABB in Kieldrecht. Hij verplaatste zich achtereenvolgens van zijn keukentafel, naar een kantoor in Verrebroek in ’90 en vestigde zich daarna in Kieldrecht. Door de jaren heen, werd hij de gevestigde waarde in de regio, met ook klanten uit Vrasene, Verrebroek, Meerdonk, Doel en ver daarbuiten.

ABB werd in 1998 KBC en door steeds de vinger aan de pols te houden, technisch en met de klant voorop, bleef Verzekeringen Relaes gestaag groeien, in goede wisselwerking met het bankkantoor van Kieldrecht.

In 2006 stapte Kristof Anseeuw aan boord en in 2011 volgde Richard Van den Bergh, als nieuwe zaakvoerders. Het gedreven team met Kristof, Richard, Sabina, Lode en Jonas kan rekenen op een ruime expertise en met veel enthousiasme bieden we u graag de beste service.

In 2023 zette het team alweer een grote stap. Het kantoor verhuisde naar een nieuwe locatie in de dorpsstraat 28, eveneens in Kieldrecht. Team Relaes werd bovendien Wasur. Watte? Wasu is de oudste benaming teruggevonden voor de regio van het Waasland. Als verzekeringspionier in onze mooie streek vergeten we onze roots niet, dankbaar voor alle kansen die klanten ons gaven. Tegelijk is Wasur klaar voor de toekomst en voor nieuwe uitdagingen die zonder twijfel zullen volgen.

Wilt u een verzekering afsluiten, hebt u een vraag in verband met uw polis of is er schade? Wij zorgen ervoor dat u het kantoor verlaat met duidelijk advies en dat u zich goed voelt bij de voorgestelde oplossing.

Bij ons staat u centraal.

Ons team

Kristof Anseeuw

Zaakvoerder

Richard Van den Bergh

Zaakvoerder

Sabina Lockefeer

Adviseur verzekeringen zelfstandigen en Particulieren + schadebeheer

Lode Van de Velde

Adviseur verzekeringen zelfstandigen en ondernemingen

Jonas Gevaert

Adviseur verzekeringen zelfstandigen en particulieren